Funderingar från en stolt matte/uppfödare

Jag måste erkänna att jag är vansinnigt stolt över mina hundar just nu. Givetvis är jag stolt över alla fantastiska utställningsresultat och Championat som duggar in men allra stoltast är jag över alla arbetsmeriter och naturligtvis alla hälsoresultat.

Jag skriver inte detta för att framhäva mej själv eller klanka ner på någon annan. Jag är bara otroligt nöjd över de val jag har gjort gällande min avel och att jag funnit styrkan att fortsätta trots all kritik från alla håll. De val jag gör i min avel är ENBART för mej själv, importerna är för för eget bruk och kommer inte att gå i allmän avel. Jag har mina mål och hoppas en dag att nå dom. Ett av dom är att utforska vilka talanger alla mina hundar har och ge dom tillfälle att utveckla dom.

Till er som har haft synpunkter på min avel tidigare, all BEFOGAD kritik är välkommen och ska noga tänkas över men rent skitsnack bakom ryggen är jag bara jäkligt trött på och kommer inte att svaras på. Ni gör era egna val och jag lovar härmed att inte kommentera dom. Naturligtvis väntar jag mej inte samma hänsyn från er.

Likadant med sk vänner som bara tar kontakt när de behöver något från mej. Kan ni inte bry er annars så kan ni klara er utan mej. Jag hjälper gärna men vill inte utnyttjas mer.

Förhoppningsvis en del av framtiden hos kenneln. Nevastar Franchesko V Spetspatrullen!