Känns som om drömmen rullar på, väck mej inte nu när det går bra!

De sista månaderna har såklart haft sina mörka stunder men övervägande många ljuspunkter. Några drömmar har gått i uppfyllelse och jag har kommit närmare uppfyllandet av andra.

Visst har det varit enormt mycket jobb (som vanligt vid den här tiden) och därför har jag inte riktigt orkat vara den jag vill vara med mina hundar. Korkat nog gav jag mej ut och tävlade i Rallylydnad med Nea och Macke och fick ett rungande bakslag som ENBART är mitt fel. Orkar man inte ens motivera sej själv så hur tänker man när man vill motivera en hund?

Nevastar Franchesko har däremot uppfyllt alla förväntningar, först UA på ögon occh PL och sen ett CAC på första utställningen. Hoppas nu att resterande fungerar också. En ljuvligt snäll och rar kille är han oavsett.

BIR Nevastar Franchesko V Spetspatrullen BIM Hekate z Loštického údolí

Nu så är det två saker kvarpå schemat för de närmaste veckorna, Särna-Idre BK:s inoff utställning och vår flytt vidare ut i fjällvärlden. Om 14 dagar går flyttlasset mot Storsätern!! Jag längtar nu!

Utställningen får vi väl se vad det blir av. Jag kommer att finnas där som fotograf men om jag ska ställa några hundar är en annan fråga. Någon hade nämligen varit smart nog att ta med sej en hund med kennelhosta till Leksandsutställningen…