Stora förändringar!

Till er som väntat länge på uppdateringar, jag ber om ursäkt men det fanns en anledning.

Vi har vänt hela vår tillvaro åt ett annat håll, en bättre och mer tillfredsställande riktning.  Vi har flyttat, långt, nästan 100 mil norrut och bor numera i skogen i ett knuttimrat hus med utsikt över fjäll och älv. Söder om huset har vi nästan 5 mil utan vägar, bara vildmark att upptäcka. Hundarna bara älskar att rusa runt i terrängen lösa och fria. Här kan dom busa och skälla utan att folk blir tokiga!

Jag har under många år tittat på TV-program från liknande natur med längtan. Drömt om att en gång bo så och nu gör jag det! Det enda svåra med att lämna Skåne var att lämna några få vänner annars har jag inga som helst band kvar där. Jag har snarast för många tråkiga minnen där…

Ett annat projekt som jag har kämpat för ett tag är att (äntligen) ta ett körkort. Härom veckan lyckades det och sedan har även en bil fått ingå i familjen.

Vad framtiden bär med sej vet jag inte ännu. Om jag kommer att stanna här resten av livet vet jag inte heller men det är faktiskt ganska skönt att inte veta. Man ska njuta av varje minut sägs det och det tänker jag göra.

Men den uppmärksamme har säkert börjat undra om det här är en privat blogg om mej eller en kennelsida 😀 Hundarna finns med i mitt liv och kommer nog alltid att göra det.

Visst finns det planer för kommande år, både parning(ar) och annat. Har tänkt att börja rallylydnad med Nea och Marco. Givetvis ska Neva, Anya, Lisa och Katy ställas ut en del. Micro, Finn och Tibbe ska få njuta av tillvaron på sina alldeles egna sätt.

Sällan har jag sett fram emot ett nytt år som jag gör nu!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *